دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان؛ میزبان بزرگترین رخداد علمی کشور در حوزه صنایع غذایی

به گزارش آموزشگاه ما، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران به عنوان بزرگترین رخداد علمی در حوزه صنایع غذایی کشور در روزهای 14 و 15 بهمن ماه امسال توسط انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی ایران در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار خواهد شد.

دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان؛ میزبان بزرگترین رخداد علمی کشور در حوزه صنایع غذایی

به گزارش خبرنگاران، دکتر محمد حجتی، دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و دبیرعلمی این کنگره اظهار کرد: با توجه به اینکه کنگره سال جاری در دانشگاه تخصصی کشاورزی و در منطقه خوزستان برگزار می گردد محورهای علمی جدیدی همچون بحران آب، راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنعت غذا و اقتصاد و بازاریابی و فرآورده های غذایی تراریخته که از موضوعات مورد توجه بسیاری از محققان کشورمان نیز است، به محورهای کنگره اضافه شده است.

این کنگره ملی که به عنوان قدیمی ترین و معتبرترین گردهمایی علمی محققان، استادان، فرهیختگان، دانشجویان، متخصصان، صنعتگران و فعالان حوزه غذای کشور مطرح است، برای اولین بار است که در استان خوزستان برگزار می گردد.

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با کد اختصاصی 32995-99200 از پایگاه استنادی علوم دنیا اسلام (ISC) و با حمایت سازمان غذا و داروی کشور به عنوان بالاترین مرجع قانونی نظارت بر حوزه صنعت غذای کشور در حال پذیرش مقاله به وسیله درگاه اینترنتی به آدرس www.ifstacongress27.ir است.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 25 آذر 1399 بروزرسانی: 25 آذر 1399 گردآورنده: maeaedu.ir شناسه مطلب: 152

به "دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان؛ میزبان بزرگترین رخداد علمی کشور در حوزه صنایع غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان؛ میزبان بزرگترین رخداد علمی کشور در حوزه صنایع غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید