تور ارزان آلمان: آلمان برای فراوری پنل های خورشیدی در ایران آماده همکاری است

به گزارش آموزشگاه ما، نشست کمیته آموزش، نوآوری و آینده پژوهی کمیسیون انرژی اتاق ایران برگزار گردید. در ابتدای این نشست آرش نجفی با اشاره به نحوه همکاری دولت سیزدهم با بخش خصوصی گفت: دولت سیزدهم تعامل و همکاری مناسبی با بخش خصوصی دارد و بستر مناسبی برای همکاری شکل گرفته است.

تور ارزان آلمان: آلمان برای فراوری پنل های خورشیدی در ایران آماده همکاری است

با تور ارزان آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ آلمان دیدن کنید.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران گفت: عده ای از فعالان اقتصادی از دولت مطالباتی دارند در قانون بودجه 1400 بندی مصوب شده که در آن به مسئله 90 هزار میلیارد تومان تبادل مطالبات بخش خصوصی با تهاتر نفت اشاره شده است؛ این بند رد بودجه 1401 هم تکرار شده است.

او ادامه داد: ما با تعامل با سندیکای صنعت برق ایران و فدراسیون صنعت نفت ایران کوشش کردیم که این مطالبات تجمیع گردد و طلب بخش خصوصی را از دو وزارتخانه نفت و نیرو پیگیری کنیم و به جای آن، نفت خام بگیریم.

به گفته نجفی درنهایت کمیسیون انرژی اتاق ایران با بانک گردشگری قراردادی امضا نموده که حواله نفت به این بانک داده گردد. برای همین خواسته ما این است که بخش خصوصی مطالبات و صورت شرایط را به کمیسیون انرژی اتاق ایران ارجاع دهند تا درنهایت وصول مطالبه گردد.

بعد از آن فرهاد قلیچ خانی رئیس کمیته آموزش، نوآوری و آینده پژوهی کمیسیون انرژی اتاق ایران از شرایط مصرف انرژی در ایران گفت و اینکه چقدر زباله در ایران فراوری می گردد: در دو سال گذشته به میزان 180 سال زباله فراوری نموده ایم. از طرفی جریمه های سنگینی به جهت فراوری کربن می پردازیم.

قلیچ خانی گفت: ایران یکی از فراورینماینده های نفت دنیا است و اولین اما حفاظت از محیط زیست و زمین هرگز در اولویتش نبوده است. چین بزرگ ترین فراورینماینده کربن در دنیا است و از طرفی بزرگ ترین صادرنماینده تجهیزات کاهش کربن در دنیا هم هست. ما باید سعی کنیم در جهت کاهش آلودگی و افزایش مصرف انرژی پاک کوشش کنیم.

بعد از آن ویلهلم هگن بارت، فراورینماینده پنل خورشیدی در آلمان در جمع فعالان اقتصادی سخن گفت: بین ایران آلمان روابط تاریخی و محبت آمیز برقرار است. نباید این دوستی به علت سیاست عجیب دولت ها به فراموشی سپرده گردد. از طرفی امیدوارم مذاکرات وین به نتیجه برسد و تفاهم هسته امضا گردد تا درنهایت ارتباط اقتصادی دو کشور ایران و آلمان آسان گردد.

هگن بارت گفت: دنیا کوچک تر شده و اگر در هرجایی مسئله ای برای محیط زیست پیش بیاید همه ما مسئول هستیم. با این هدف ما می خواهیم فعالان اقتصادی ایران را در فراوری پنل خورشیدی کمک کنیم که درنهایت آن ها مستقل از چین باشند. طول عمر تجهیزات 15 الی 20 ساله است.

او در ادامه از مشخصات تکنولوژی موردنظر خود گفت که حدود 8.65 میلیون یورو هزینه این پروژه است. البته نکته مهم این است که ما نمی خواهیم تجهیزات را بفروشیم. می توانیم از ماژول های فراوریشده در ایران هم استفاده کنیم و علاوه بر آن تامین اقتصادی به وسیله شرکت خودمان با نرخ سود 2 درصد خواهیم داشت. بازگشت سرمایه بدون تامین اقتصادی در کمتر از 2 سال عملی خواهد شد. این پروژه فرصت شغلی خوبی ایجاد خواهد نمود. بعلاوه ماشین آلات به وسیله تکنولوژی المان ساخته شده است. اگر این به صورت مطلوب پیاده گردد ایران به شرایط بهتری در فراوری انرژی خورشیدی خواهد رسید.

در ادامه قلیچ خانی گفت: این تکنولوژی به روز است و باید به این پروژه به صورت یک مجموعه نگاه کنیم و معایب و مزایا را باهم ببینیم. از طرفی آن طور که هگن بارت می گوید اگر روی این فراوریات عنوان ساخت آلمان درج گردد، می توانیم به کشورهای حوزه CIS صادر کنیم. تمام این پنل های فراوریشده، قابل بازیافت هستند. چرخه عمر ماژول 25 الی 30 سال است وگرنه ماژول ها جایگزین می گردد. تکنولوژی براساس قوانین و استاندارد آلمان فراوری می گردد. این محصولات دارای 23 درصد اسمی راندمان است.

او ادامه داد: اگر تصمیم گرفتید در ایران فراوری پنل خورشیدی را آغاز کنید، از زمان قرارداد تا فراوری اولین محصول 6 ماه طول می کشد.

در ادامه این نشست قلیچ خانی گفت: سال آینده نمایشگاه پنل خورشیدی برگزار می گردد و سازنده هایی از کشورهای متعدد چون آلمان، کانادا، چین و غیره دران حضور خواهند داشت.

در ادامه این نشست هگن بارت درباره فراوری انرژی سبز بر اساس تکنولوژی این انرژی گفت. اینکه چطور می گردد مراکزی زباله سوزی با ماژول های سی اس اس انرژی سبز فراوری کرد و فراوری بدون سولفور و کربن انجام داد. اما محصول انرژی سبز چگونه فراوری می گردد؟

در ادامه این نشست هگن بارت گفت: آلمان شماره یک دنیا در مدیریت پسماند است و استانداردهای آنجا بسیار بالاست. زباله را به پلیمر تبدیل نموده و از آن سوخت سبز فراوری می نمایند که 60 درصد آن کتان است. این سوخت سولفور و CO2 ندارد.

در ادامه عنوان شد: 60 زباله شهر ارگانیک است؛ 15 درصد زباله مواد بازیافتی است. باید به این نکته توجه گردد که این تکنولوژی سیستم بازیافت زباله امنی است که در کشورهای زیادی استفاده می گردد. از طرفی برای ایران خط فراوری به صورت کامل وارد می کنیم. ما می توانیم این محصولات را به خاورمیانه آسیا و افریقا صادر کنیم. این تکنولوژی اگزوز و دود و گاز خروجی ندارد. فرمولاسیون محصول را عوض می نماید. باید حفاظت از محیط زیست مورد توجه فعالان اقتصادی قرار گیرد.

در ادامه این نشست یکی از فعالان اقتصادی درباره چگونگی تبدیل آب فاضلاب به آب شرب گفت.

در انتها این نشست علیرضا بیژنی اول، از طرف جامعه هتل داران ایران با هدف ارزیابی مصرف انرژی هتل ها با آرش نجفی، رئیس انجمن بهینه سازی مصرف سوخت ایران تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

در ادامه آقای حسینعلی مرادخانی به نمایندگی از شرکت رهاب تجهیز امیران با ارائه گزارشی از جلسه مشترک کمیسیون های انرژی و توسعه پایدار محیط زیست و آب اتاق ایران خبر از دست یابی این شرکت به تکنولوژی و دانش فنی کاملاً بومی پالایش و تصفیه فاضلاب بیمارستانی و کشتارگاهی و صنعتی و شیرابه های ناشی از پسماندهای شهری بر اساس مواد غیر شیمیایی و سازگار با محیط زیست و بدون احتیاج به هرگونه ارز بری و اتکا به تکنولوژی کشور های خارجی دادند که مورد استقبال فعالان صنعتی و محیط زیست و نمایندگان سازمانها مرتبط نهاده شد .

منبع: اتاق بازرگانی ایران
انتشار: 16 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 16 اردیبهشت 1401 گردآورنده: maeaedu.ir شناسه مطلب: 872

به "تور ارزان آلمان: آلمان برای فراوری پنل های خورشیدی در ایران آماده همکاری است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور ارزان آلمان: آلمان برای فراوری پنل های خورشیدی در ایران آماده همکاری است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید