روز خود را با نصف فنجان انگور آغاز کنید

به گزارش آموزشگاه ما، خبرنگاران: پاییز، فصل انگور است و انار و انجیر؛ میوه هایی که هرکدام ویژگی های خود را دارند. اما انگور از نظر تنوع رنگ و ویژگی های تغذیه ای بی نظیر است.

روز خود را با نصف فنجان انگور آغاز کنید

به گزارش خبرنگاران به نقل از هفته نامه آتیه نو، خوردن روزانه نصف فنجان انگور همراه با صبحانه یا به عنوان میان وعده بسیار مهم است؛ اما چرا؟

آنتی اکسیدان: انگور، رنگ و طعم های متنوعی دارد. دلیل این تنوع رنگ، وجود آنتی اکسیدان های مختلف در هر یک از رنگ هاست. آنتی اکسیدان ها تأثیر مستقیم روی عملکرد سیستم ایمنی بدن دارند.

ویتامین (C): هر یک فنجان انگور قرمز یا سبز حاوی 27 درصد از ویتامین مورد احتیاج روزانه بدن است. این ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن و به شکل تعیین جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا مؤثر است. از آنجایی که در فصل پاییز پوست خشک می گردد، ویتامین (C) موجود در انگور به حفظ کیفیت پوست نیز یاری می نماید.

ویتامین (K): هر یک فنجان انگور قرمز یا سبز حاوی 28 درصد از احتیاج روزانه ما به ویتامین (K) است.

هیدرات کربن: هر یک فنجان انگور قرمز یا سبز حاوی 27.3 گرم هیدرات کربن است. این ترکیب برای بهبود عملکرد مغز لازم است. بنابراین اگر انگور را صبح همراه صبحانه میل کنید، قند لازم برای آغاز فعالیت مغز نیز در اختیار آن قرار خواهد گرفت.

پتاسیم: هر یک فنجان انگور قرمز یا سبز حاوی 228 میلی گرم پتاسیم است. پتاسیم یکی از عناصر مهم برای تنظیم فشار خون است. کمبود پتاسیم، نوسان فشار خون و تأثیر منفی بر سلامت قلب و رگ ها می گردد.

املاح: به غیر از مواردی که به آن اشاره شد، انگور حاوی مس، منیزیم، ریبوفلاونوئیدها، تیامین، پروتئین و فیبر است.

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 10 آذر 1399 بروزرسانی: 10 آذر 1399 گردآورنده: maeaedu.ir شناسه مطلب: 122

به "روز خود را با نصف فنجان انگور آغاز کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روز خود را با نصف فنجان انگور آغاز کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید