سالاد ارمنی، یک شام سبک و بی نظیر
به گزارش آموزشگاه ما، این سالاد در عرض چند دقیقه تهیه می گردد و برای کسانی که دنبال سالادهای سبک و ساده هستند گزینه خوبی برای یک شام سبک و خوش طعم به شمار می رود.
سالاد ارمنی یکی از سالاد های بسیار ساده و راحت است که با سبزیجات در دسترس تهیه می گردد. می توانید برای تنوع در سالادهای خود این سالاد ارمنی مجذوب کننده و خوش طعم را تهیه کنید. بعلاوه این رسپی بدون گلوتن و لبنیات است و برای کسانی که گیاه خوار هستند یا در رژیم غذایی به سر می برند مناسب است. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه سالاد ارمنی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه سالاد ارمنی
- خیار 2 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- فلفل سبز یا فلفل دلمه ای 1 عدد
- جعفری تازه 30 گرم
- ریحان تازه 30 گرم
- شوید تازه 30 گرم
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
- روغن زیتون یا کنجد 1/2 پیمانه
- آب لیموترش تازه 3 قاشق غذاخوری
- گردو آسیاب شده 30 گرم
- نمک، فلفل سیاه به اندازه لازم
طرز تهیه سالاد ارمنی
مرحله اول
ابتدا باید خیار و گوجه را بشویید و خشک کنید. خیار را بدون پوست گرفتن و به صورت حلقه ای و یکدست خرد کنید. گوجه فرنگی را نیز روی تخته آشپزی قرار دهید و نگینی درشت خرد کنید و به همراه خیار داخل کاسه سرو خود بریزید.
مرحله دوم
پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد و به مواد سالاد اضافه کنید. فلفل سبز یا فلفل دلمه ای رنگی را بشویید و خرد کنید و به مواد افزوده و هم بزنید. سبزی ها را از قبل تمیز کنید و بشویید و داخل آبکش قرار دهید و به صورت ساطوری خرد و به مواد سالاد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم
حالا باید روغن زیتون یا کنجد را داخل یک کاسه بریزید و به آن آب لیموترش تازه اضافه کنید. گردو را از قبل داخل هاون بکوبید تا نیم کوب گردد یا می توانید گردو آسیاب شده بریزید. روغن و در سرانجام ادویه ها را بریزید و هم بزنید و نیم ساعت زمان دهید تا مواد مزه دار شوند و بعد سالاد را سرو کنید. این سالاد را در کنار شامی کباب گیلانی با سه نوع رب نوش جان نمایید.
نکات کلیدی در تهیه سالاد ارمنی
- به دلخواه می توانید پیازچه خردشده به جای پیاز بهره ببرید.
- می توانید مواد را ریزتر برش بزنید، ولی در دستور اصلی این سالاد همه مواد به صورت درشت خرد می گردد.
- افزودن گردو دلخواه است و می توانید حذف کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی لازانیای قالبی، ساده و خوشمزه را بخوانید.
منبع: پیام دلتا