طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا خوشمزه

به گزارش آموزشگاه ما، ماده اصلی مورد استفاده در تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا، گوشت سینه مرغ است که با ادویه های خوش عطری مزه دار شده و در روغن سرخ می گردد. شنیسل مرغ برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی می تواند گزینه مناسبی باشد.

طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا خوشمزه

خبرنگاران | سرویس آشپزی - با گوشت مرغ غذا های زیادی می توان درست کرد؛ مرغ سوخاری در فر، استیک مرغ، مرغ سوخاری کنتاکی و سوپ مرغ برای سرماخوردگی چند نمونه از غذا هایی هستند که با گوشت مرغ تهیه می شوند. شنیسل مرغ را با گوشت سینه مرغ آغشته با آرد سوخاری ادویه دار و سرخ شده در روغن درست می نمایند. شنیسل مرغ با پنیر پیتزا اندکی متفاوت است و چربی و طعم منحصر به فرد پنیر پیتزا در خوشمزگی این غذا تاثیر به سزایی دارد.

طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا

مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست و استخوان600 گرم
تخم مرغ3 عدد
آرد سفید1 فنجان
شیر3/4 فنجان
پنیر پیتزای رنده شده1/2 فنجان
پنیر پارمزان رنده شده1/3 فنجان
پنیر چدار رنده شده1/4 فنجان
پودر نان تست1 فنجان
آرد پانکو1 فنجان
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
فلفل تند1/2 قاشق چایخوری
پودر جعفری خشک1/2 قاشق چایخوری
روغن1 فنجان
کره5 قاشق چایخوری
پودر هل1/2 قاشق چایخوری

روش اول:

  1. ابتدا سینه مرغ را از طول چند برش بزنید تا به صورت ورقه های نازکی به ضخامت 0.5 سانتی متر درآید. سپس ورقه های مرغ را به مدت 30 دقیقه در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
  2. فر را روی 200 درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک سینی عظیم را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  3. ورقه های مرغ را روی سطح کار قرار دهید، نایلون تمیزی روی آن ها بکشید و با استیک کوب به آرامی بکوبید تا کاملا پهن شده و سطح آن ها صاف گردد.
  4. آرد سفید را در بشقابی بریزید، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  5. آرد پانکو، پودر نان تست، فلفل تند، پور جعفری خشک و پنیر ها را در بشقاب دیگری ریخته و با هم مخلوط کنید.
  6. تخم مرغ و شیر را در کاسه ای ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مواد را آماده کنار دست خود قرار دهید.
  7. ورقه های مرغ را یکی یکی ابتدا در آرد سفید قرار دهید و در آرد بغلطانید تا کاملا به آرد آغشته شوند.
  8. مرغ را کمی تکان دهید تا آرد اضافی آن گرفته گردد؛ سپس بر روی کاغذ روغنی قرار دهید و بقیه تکه های مرغ را نیز به همین ترتیب به آرد آغشته کنید.
  9. تکه های مرغ را در مخلوط شیر و تخم مرغ قرار دهید، طوریکه اطراف آنها کاملا به مخلوط تخم مرغ آغشته گردد.
  10. نهایتا مرغ ها را در مخلوط آرد پانکو بغلطانید تا اطراف آن ها کاملا به آرد آغشته گردد.
  11. مرغ ها را دوباره در مخلوط تخم مرغ قرار دهید و در مخلوط آرد پانکو بغلطانید و سپس بر روی کاغذ روغنی قرار دهید.
  12. روغن را در یک تابه نچسب بر روی حرارت متوسط داغ کنید تا دمای آن به 350 درجه فارنهایت برسد. برای چک کردن دمای روغن از یک دماسنج مخصوص آشپزی بهره ببرید.
  13. ورقه های مرغ را در روغن قرار دهید و صبر کنید تا سرخ شده و طلایی شوند. حدود 1 الی 2 دقیقه طول می کشد تا هر طرف طلایی گردد. کف سینی فر را با دولایه دستمال کاغذی مخصوص آشپزی بپوشانید و مرغ ها را پس از سرخ شدن روی آن قرار دهید. سپس سینی را در فری که از قبل گرم نموده اید، بگذارید تا مرغ ها گرم بمانند.
  14. کره را در تابه دیگری بر روی حرارت ملایم گرم کنید، هل را به آن اضافه نموده، هم بزنید و صبر کنید تا کره ذوب گردد.
  15. مرغ ها را از فر خارج نموده و فورا در کره قرار دهید، اجازه دهید هر طرف آن ها حداقل یک دقیقه در کره سرخ گردد تا به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآیند.
  16. شنیسل مرغ با پنیر پیتزا را در ظرف سرو قرار داده و با سس کچاپ یا سس مایونز میل کنید.
روش دوم:

روش دیگری که برای تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا پیشنهاد می گردد، این است که شنیسل مرغ را به روش فوق درست کنید با این تفاوت که:

  1. پنیر ها را به مخلوط آرد پانکو و پودر نان تست اضافه نکنید، بلکه پس از آماده شدن شنیسل، آن ها را در سینی فر قرار دهید.
  2. مقداری سس کچاپ روی مرغ ها بریزید، سپس یک لایه پنیر پیتزا روی هر کدام قرار دهید.
  3. سینی را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پنیر پیتزا ذوب گردد، در فری که از قبل روی حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم نموده اید، قرار دهید.

شنیسل مرغ با پنیر پیتزا یکی از فست فود های مورد علاقه بچه ها است که برای اطمینان از سلامت آن، بهتر است در منزل تهیه گردد. در تهیه این غذا می توانید به جای آرد پانکو، تنها از پودر نان تست بهره ببرید. برای درست کردن پودر نان تست:

  1. نان تست را در فر قرار دهید تا برشته گردد.
  2. سپس با استفاده از غذاساز پودر کنید. بهتر است دانه های آن کمی درشت باشند تا هنگام سرخ شدن در روغن کاملا ترد و برشته شوند.
منبع: setare.com
انتشار: 26 اسفند 1399 بروزرسانی: 26 اسفند 1399 گردآورنده: maeaedu.ir شناسه مطلب: 335

به "طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید