طرز تهیه پاستا ساده با مرغ به ساده ترین و خوشمزه ترین روش
به گزارش آموزشگاه ما، پاستا یکی از غذاهایی است که هم طعم فوق العاده ای دارد و هم پخت آن بسیار ساده است. قبلا در کتاب کاله روش تهیه پاستا ساده بدون مرغ را آنالیز نموده بودیم و در ادامه می خواهیم طرز تهیه پاستا ساده با مرغ که یک غذای ساده، سریع و خوشمزه است را آنالیز کنیم.
مواد لازم برای تهیه پاستا ساده با مرغ
- پاستا 250 گرم
- سینه مرغ تکه شده 2 تکه
- پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- کره 2 قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده 3 حبه
- آرد 1/2 قاشق غذاخوری
- آب مرغ 1/2 فنجان
- آب لیمو 1/2 قاشق چایخوری
- خامه غلیظ 1 فنجان
- پنیر پارمزان تازه رنده شده 1/2 فنجان
طرز تهیه پاستا ساده با مرغ
1. آماده کردن پاستا و مرغ
اولین مرحله از طرز تهیه پاستا ساده با مرغ این است که تکه های مرغ را در ماهیتابه سرخ کنید و در تابه برای پاستا مرغ سیر درست کنید. اما قبل از آن پاستا را در آب جوش بریزید تا بپزد. در همین حین روی تکه های مرغ، پودر سیر و میزانی نمک و فلفل بپاشید. بعد مرغ مزه دار شده را در قابلمه ای که روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره در آن ریخته اید و روی حرارت میانه رو به بالاست، اضافه کنید. حتما اجازه دهید تابه برای چند دقیقه داغ گردد بعد مرغ را به مدت 5-6 دقیقه تفت دهید تا طلایی و پخته گردد. در این مرحله اگر ضروری است در ماهیتابه را ببندید تا مرغ کامل بپزد در نهایت هم مرغ را از ماهیتابه خارج کنید و در بشقاب بریزید.
2. تهیه سس پاستا
اکنون در همان ماهیتابه، کره به جای مانده را اضافه کنید. بعد از این که آب شد سیر و آرد را با هم مخلوط نموده و حدود 30 ثانیه تفت دهید. آب مرغ و آب لیمو را با هم مخلوط کنید (و تکه های قهوه ای را از ته تابه بتراشید). اجازه دهید حدود یک دقیقه حباب بزند. در نهایت هم خامه را اضافه کنید و بگذارید 4-5 دقیقه دیگر یا بیشتر بپزد تا کمی غلیظ گردد و بعد پنیر پارمسان را داخل سس هم بزنید.
3. مخلوط کردن مواد پاستا
اکنون مرغ و اسپاگتی پخته و آبکش شده را در ظرف مناسب بریزید و مخلوط کنید. بعد که سس کمی غلیظ شد، پنیر پارمسان را اضافه کنید و در نهایت سس را به مخلوط پاستا و مرغ اضافه کنید و هم بزنید. پاستای ساده با مرغ شما آماده است. می توانید با کمی جعفری آن را تزیین و میل کنید. نوش جان!
نکات تکمیلی برای تهیه پاستا ساده با مرغ
تهیه و پخت پاستا در منزل یک فرایند ساده اما همراه با جزییات است که خوب است حتما قبل از تهیه، با نکات و فوت وفن های آن آشنا باشید.
برترین قسمت مرغ برای تهیه پاستای مرغ
قطعا برترین قسمت مرغ برای تهیه پاستای مرغ، سینه مرغ بدون پوست و استخوان است که رایج ترین انتخاب برای پاستا با مرغ است. اما اگر سینه مرغ ندارید می توانید از ران مرغ هم بهره ببرید، اما به زمان پخت بیشتری احتیاج دارد.
از طرف دیگر برای طعم بیشتر بهتر است مرغ را قبل از پخت با ادویه هایی مانند نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا یا آویشن مزه دار کنید.
برترین پاستا برای تهیه پاستا ساده با مرغ
برای پخت پاستا با مرغ می توانید از انواع مختلف پاستا مانند پنه، فسیلی و یا حتی اسپاگتی بهره ببرید البته اگر دوست دارید سس غلیظ تری برای این پاستا تهیه کنید بهتر است از پاستاهای حفره دار مانند پنه بهره ببرید تا سس به خوبی در آن ها نفوذ کند.
برای بچه ها یا سروهای سریع، پاستاهای فرمی ریزتر مانند پاپیونی یا پروانه ای یا روتینی را انتخاب کنید. اگر دوست دارید با انواع ماکارونی فرمی یا پاستا آشنا شوید، مطلب انواع ماکارونی فرمی را در کتاب کاله بخوانید.
استفاده از انواع سبزیجات در پاستا ساده
اگر می خواهید پاستای خود را کمی غنی تر و خوشمزه تر کنید می توانید، میزانی سبزی مثلا یک مشت اسفناج تازه یا قارچ، فلفل دلمه ای در سرانجام اضافه کنید. البته اضافه کردن کلم بروکلی هم گزینه خوبی برای تنوع دادن به این غذاست.
سس مناسب انواع پاستا
علاوه بر سس بشامل که تقریبا مشابه سسی است که ما در تهیه این پاستا استفاده نموده بودیم، می توانید برای پاستا با مرغ از ترکیب گوجه فرنگی رنده، سیر، پیاز، ریحان، نمک و فلفل سیاه یک سس متفاوت تهیه کنید.
دقت کنید که برای سس خامه ای تر می توانید از خامه یا شیر هم بهره ببرید. طرز تهیه پاستا ساده با خامه با و بدون مرغ را می توانید در کتاب کاله با جزییات مطالعه کنید.
البته می توانید از سس پستو برای تهیه پاستا بهره ببرید. طرز تهیه پاستا پستو با مرغ را با جزییات کامل می توانید در کتاب کاله بخوانید.
اگر هم وگان هستید یا مهمانان تان وگان هستند می توانید سس پاستای خود را با شیر گیاهی و به شکلی مناسب برای افراد وگان تهیه کنید. طرز تهیه پاستا وگان را هم با جزییات کامل در کتاب کاله بخوانید.
منبع: کتاب کاله