استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین C برای رفع کم اشتهایی ناشی از کرونا
به گزارش آموزشگاه ما، خبرنگاران/خراسان شمالی مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین C به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن باعث افزایش اشتها می شود.
نسرین علیزاده در گفت و گو با خبرنگاران در خصوص اصول تغذیه صحیح در دوران نقاهت کووید 19، گفت: در این دوران باید مقادیر زیاد مایعات همچون آب، آب میوه تازه طبیعی مانند آب هندوانه، آب پرتقال، آب سیب و آب سبزی های تازه طبیعی مانند آب کرفس، آب هویج، آب گوجه فرنگی، چای کمرنگ، آبگوشت یا آب مرغ به میزان حداقل 8 لیوان در روز به منظور رقیق کردن ترشحات مجاری هوایی مصرف شود.
وی همچنین مصرف انواع سوپ داغ مانند سوپ سبزیجات، بلغور جو، بلغور جو دوسر و آش های سبک مانند آش برنج، آش جو و آش سبزیجات در این دوران توصیه کرد.
علیزاده بیان نمود: روزانه باید میوه و سبزی تازه مانند کلم، کاهو، سبزی خوردن یا سبزیجات آب پز به صورت دورچین غذا برای تحریک اشتها و تأمین ریزمغذی های لازم مصرف شود.
وی با بیان این که استفاده از منابع غذایی و ویتامین A سبب حفظ یکپارچگی مخاط تنفسی می شود، اضافه نمود: منابع غذایی آن شامل زرده تخم مرغ، گوشت ماهی، جگر و سبزی ها و میوه های زرد و نارنجی مانند کدو حلوایی، هویج، فلفل، فلفل دلمه ای زرد و نارنجی، برگ های تیره مانند کاهو، اسفناج و ... است.
علیزاده با اشاره به این که استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین ث به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن باعث افزایش اشتها می شود گفت: مرکبات و سبزیجات سبز رنگ مانند فلفل دلمه ای، آب نارنج یا آب لیموترش و ... دارای ویتامین ث هستند.
وی گفت: از منابع کربوهیدرات پیچیده و نشاسته ای همچون برنج، سیب زمینی و نان سبوس دار، حداقل در یکی از وعده های غذایی روزانه استفاده شود.
منبع: خبرگزاری ایسنا