تهیه باقلوا استانبولی خانگی بدون فر (تور استانبول)

به گزارش آموزشگاه ما، این باقلوا که بیشتر به باقلوا استانبولی معروف است طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید آن را با فر و بدون فر تهیه کنید.

تهیه باقلوا استانبولی خانگی بدون فر (تور استانبول)

بهترین تجربه سفر را با تور استانبول در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا دیدن کنید و لحظات زیبایی را در این شهر تاریخی و تفریحی بگذرانید.

باقلوا گردویی بدون فر یکی از انواع باقلوا ها است که می توانید آن را با گردو خردشده تهیه کنید. باقلوا گردویی طعم فوق العاده ای دارد. بهتر است زیاد گردو را پودر نکنید تا موقع خوردن زیر دهان احساس گردد. شما می توانید برای تهیه باقلوا گردویی از سه نوع خمیر بهره ببرید، خمیر مخصوص باقلوا استانبولی که در لوازم قنادی ها موجود است یا خمیر یوفکا که در همه فروشگاه وجود دارد یا خمیر هزارلا. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه باقلوا گردویی بدون فر

  • خمیر باقلوا 1 بسته
  • کره 100 گرم
  • پودر گردو 1/2 یمانه
  • شکر 1.5 پیمانه
  • آب 1.5 پیمانه
  • زعفران 1 قاشق غذاخوری
  • هل 3 عدد
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری
  • لیموترش 1 قاشق چای خوری
  • دارچین و زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه باقلوا گردویی بدون فر

مرحله اول

برای تهیه شربت ابتدا شکر و آب را روی حرارت قرار دهید و بدون هم زدن صبر کنید تا شکر ذوب گردد. وقتی کمی مواد غلیظ شد دانه هل و زعفران و گلاب را اضافه کنید و صبر کنید تا شربت قوام پیدا کند و غلیظ گردد. وقتی قل های سنگین زد باید آب لیموترش را بریزید و شربت از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک گردد.

مرحله دوم

ابتدا خمیر را از بسته بندی خارج کنید و روی آن پارچه بیندازید تا خشک نگردد. یک قابلمه بزرگ را انتخاب کنید و یک رینگ یا الک در کف قابلمه قرار دهید تا بین کف قابلمه و کف قالب مورد نظر یک فاصله ایجاد کند و مستقیم در ارتباط نباشد. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و در آن را ببندید و صبر کنید تا داغ گردد.

مرحله دوم

در ادامه کف ظرف گرد را چرب کنید و خمیر باقلوا را مقدار ظرف برش بزنید و هر لایه را حسابی با کره ذوب کنید و 5 لایه روی هم قرار دهید و بعد مغز گردو آسیاب شده ومخلوط شده با دارچین و زنجبیل را بریزید و مجدد 5 لایه کره مال شده دیگر را روی هم قرار دهید و بعد با یاری چاقو به صورت دلخواه برش بزنید.

مرحله سوم

حالا سینی را داخل قابلمه و روی رینگ قرار دهید و در قابلمه را بگذارید و 1 ساعت زمان دهید تا باقلواها تغییر رنگ دهند و طلایی شوند. برای پخت در فر نیز باید حدود 40 دقیقه با دمای 180 قرار دهید تا بپزند. بعد از پخت باقلوا آن را از فر دست ساز خانگی درآورید و همان طور که داغ است شربت خنک شده را روی آن بریزید و 2 ساعت صبر کنید تا شربت به باقلواها جذب گردد و در خاتمه با گردو خردشده و پسته تزیین و سرو کنید.

نکات کلیدی در تهیه باقلوا گردویی بدون فر

  • حتما از ظرف مخصوص بهره ببرید تا موقع ریختن شربت نترکد.
  • اگر دوست دارید باقلوای کم شیرین داشته باشید باید میزان شکر را کمتر بریزید.
  • از خمیر یوفکا گرد یا مستطیل می توانید با توجه به ظرف خود بهره ببرید.

برای تماشا دستورهای شیرینی سنتی، کیک حلوا به روش خانگی را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از نوشیدنی خانگی روش تهیه یخ در بهشت طالبی بدون دستگاه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 21 مرداد 1401 بروزرسانی: 21 مرداد 1401 گردآورنده: maeaedu.ir شناسه مطلب: 957

به "تهیه باقلوا استانبولی خانگی بدون فر (تور استانبول)" امتیاز دهید

1 کاربر به "تهیه باقلوا استانبولی خانگی بدون فر (تور استانبول)" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه باقلوا استانبولی خانگی بدون فر (تور استانبول)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید