طرز تهیه پای گوجه فرنگی؛ خوشمزه و آسان طرز تهیه پای گوجه فرنگی؛ خوشمزه و آسان

به گزارش آموزشگاه ما، گوجه فرنگی از سبزیجات بسیار مفید و پرطرفدار است که دارای خواص بسیاری است. با استفاده از گوجه فرنگی می توانید انواع غذاها را تهیه کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.

طرز تهیه پای گوجه فرنگی؛ خوشمزه و آسان طرز تهیه پای گوجه فرنگی؛ خوشمزه و آسان

پای گوجه فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید با ساده ترین موادی که در هر خانه ای وجود دارد، آن را درست کنید. از آنجا که گوجه فرنگی در تمام فصول سال کشت می گردد و در هر زمان، در دسترس است، می توانید هر زمانی که اراده کردید پای گوجه فرنگی را آماده کنید و خود را به مهمانی لذیذی دعوت کنید.

پای گوجه فرنگی به خصوص برای افراد گیاه خوار و کسانی که میلی به خوردن گوشت ندارند، می تواند وعده مناسب و سیر کننده ای باشد.

عکس پای گوجه فرنگی

پای گوجه فرنگی یک غذای ساده ای است که اصالت آن مربوط به جنوب ایالات متحده آمریکا است. با اینکه این غذا به علت وجود گوجه فرنگی یک غذای تابستانی در نظر گرفته می گردد، اما در فصل های دیگر نیز پخته می گردد و می توانید روزهای زیبای خود را با این غذا جشن بگیرید.

طرز تهیه پای گوجه فرنگی؛ خوشمزه و آسان

در دستور طرز تهیه پای گوجه فرنگی، همچون پیتزای کالیفرنیا یا انواع دیگر پیتزا از خمیر نیز استفاده می گردد. پس قبل از پرداختن به مواد اصلی پای، باید خمیر را تهیه کنید. البته می توانید از خمیرها و تارت های آماده موجود در فروشگاه ها نیز بهره ببرید.

کالری موجود در 100 گرم180 کالری
زمان آماده سازی12 الی 14 ساعت با احتساب آماده سازی خمیر
زمان پخت45 دقیقه
تعداد نفرات3 نفر

مواد لازم و طرز تهیه خمیر پای گوجه فرنگی

مواد لازم

آرد الک شدهیک و یک چهارم پیمانه
کره مکعبی خرد شده (سرد)6 قاشق غذاخوری
شکر2.5 قاشق چایخوری
نمکیک دوم قاشق چایخوری
آب یخ2 قاشق چایخوری
سرکه سفیدنصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای رویه خمیر:

گوجه فرنگی6 عدد
پنیر چدار (رنده شده)یک سوم پیمانه
پنیر موزارلا (رنده شده)یک سوم پیمانه
پیاز (نازک خردشده)1 عدد میانه
پودر آویشن1 قاشق چایخوری
فلفل سیاهیک چهارم قاشق چایخوری
ریحان تازهیک سوم پیمانه
سس مایونزیک دوم پیمانه
نمک2 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق چایخوری
کره1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری

برای افزایش تنوع، می توانید پای گوجه فرنگی را با تنوع مواد مانند پنیر، زعفران، آرد گندم کامل و غیره آزمایش کنید.

دستور تهیه خمیر پای

  • مرحله اول: مقدر آرد، شکر و نمک گفته شده را الک کنید و در ظرف مناسب، ترجیحا کاسه بزرگ بریزید. کره را به آن اضافه کنید و با انگشتان خود آن را حسابی له کنید. کره را با آرد مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. سعی کنید این عمل را سریع انجام دهید.
  • مرحله دوم: آب و سرکه سفید را به آرد اضافه کنید و آن را با هم زن دستی هم بزنید تا زمانی که یکدست گردد، سعی کنید زیاد این کار را انجام ندهید.
  • مرحله سوم: به یاری وردنه خمیر را به شکل دایره ای به قطر 15 سانتی متر باز نموده و در یخچال به مدت 12 ساعت قرار دهید. هنگام شکل دادن خمیر، زیاد از وردنه استفاده نکنید. چرا که هنگام پخت، موجب خشک شدن پای گوجه فرنگی خواهد شد.
پای گوجه فرنگی با بافت نازک و لطیف
  • مرحله چهارم: نیم ساعت قبل از استفاده از خمیر، آن را از یخچال خارج کنید و در محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
  • مرحله پنجم: قالب تارت یا پای را با کمی کره چرب کنید.
  • مرحله ششم: خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و با وردنه کمی آن را پهن تر کنید.
  • مرحله هفتم: خمیر را درون قالب بگذارید و گوشه های آن را به سمت داخل فشار دهید تا شکل قالب را هم به خود بگیرد. سپس به مدت 10-15 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.
  • مرحله هشتم: برای اینکه خمیر در این مدت پف نکند، روی آن را با ورقه آلومینیومی بپوشانید و کمی حبوبات، و یا برنج روی آن بریزید تا از پف کردن آن جلوگیری کند.
  • مرحله نهم: فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه گرم کنید. خمیر را از یخچال خارج کنید و در فر گرم شده قرار دهید تا به مدت 20-25 دقیقه بپزد، سپس فویل آلومینیومی را برداشته و 5 دقیقه دیگر در فر بگذارید. اگر حالت برشته شدن به خود گرفت آن را خارج کنید؛ در غیر اینصورت اجازه دهید 5 یا 10 دقیقه دیگر در فر بماند.
  • مرحله دهم: سپس آن را از فر بیرون آورید تا خنک گردد.

دستور تهیه مواد روی پای گوجه فرنگی

  • مرحله اول: گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و کامل له کنید. کندن پوست گوجه فرنگی مواد را خوشمزه تر و یکدست تر می نماید.
  • مرحله دوم: پیازها را نیز خرد کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را در آن بریزید تا گرم گردد. سپس نصف قاشق چایخوری نمک در آن بریزید و پیاز را به آن بیفزایید.
  • مرحله سوم: گوجه فرنگی های له شده را با شکر و نمک مخلوط کنید و از صافی رد کنید تا آب گوجه فرنگی جدا گردد. تا آن جا که می توانید آب گوجه فرنگی ها را بگیرید.
پای گوجه فرنگی تزئین شده با گوجه های زیاد
  • مرحله چهارم: روغن زیتون و آویشن را به گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید.
  • مرحله پنجم: پیازها که کمی طلایی شدند، از روی شعله بردارید و به گوجه فرنگی تفت داده شده، به همراه شکر، فلفل سیاه و ریحان اضافه کنید.
  • مرحله ششم: سپس مواد را روی تارت بریزید. سس مایونز، پنیر موزارلا و چدار را خوب با هم مخلوط کنید تا بافت یکدست و غلیظ داشته باشد. آن را روی پای بریزید و یک گوجه فرنگی را به شکل حلقه ای برش دهید و روی خمیر پخش کنید. سپس فر را روی دمای 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و پای را در طبقه وسط به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

سخن پایانی

امتحان کردن غذاهای نو و مخصوصا غذاهایی که با پنیر پیتزا تهیه می شوند، همیشه مجذوب کننده است. اگر شما نیز به این کار علاقه دارید، دست به کار شوید و پای گوجه فرنگی خوشمزه را طبق دستور گفته شده آماده کنید. بعلاوه با مراجعه به انواع پیتزا در خبرنگاران ، دستور تهیه غداهای گوناگونی را می توانید یاد بگیرید.

پای گوجه فرنگی که از ژامبون نیز استفاده شده است.

اگر به هر علتی امکان آماده کردن آن وجود نداشت، با سفارش غذا، انواع غذاهای مورد نظر را نیز می توانید به راحتی سفارش دهید و گرم و سریع دریافت کنید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 20 بهمن 1403 بروزرسانی: 20 بهمن 1403 گردآورنده: maeaedu.ir شناسه مطلب: 1244

به "طرز تهیه پای گوجه فرنگی؛ خوشمزه و آسان طرز تهیه پای گوجه فرنگی؛ خوشمزه و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پای گوجه فرنگی؛ خوشمزه و آسان طرز تهیه پای گوجه فرنگی؛ خوشمزه و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید