تور یونان ارزان: آشپزی با خبرنگاران - سینه مرغ یونانی
به گزارش آموزشگاه ما، اگر در پی تهیه یک غذای مقوی، سبک و در عین حال خوشمزه هستید، سینه مرغ یونانی را به شما پیشنهاد می کنیم. این غذای لذیذ با حال و هوای مدیترانه ای می تواند انتخاب ایده آلی برای یک شام سبک باشد. بافت نرم و لطیف سینه مرغ یونانی به همراه آب لیمو در کنار سبزیجات معطری نظیر گشنیز و جعفری، تجربه لذت بخشی از یک غذای سالم و خوش طعم را برای شما به ارمغان می آورد.
سفر با تور یونان ارزان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید و شهرهای سانتورینی، آتن و میکونوس را ببینید.
معمولا سینه مرغ هنگام پخت حالت خشک و سفتی پیدا می نماید، اما روش هایی وجود دارد که با بکارگیری آن ها می توان سینه مرغ لطیف و آبداری تهیه کرد. برای تهیه سینه مرغ یونانی از آب لیموی تازه استفاده می گردد که در نرم کردن سینه مرغ بسیار موثر است و طعم دلنشینی هم به آن می دهد. در ادامه می خواهیم طرز تهیه سینه مرغ یونانی را برایتان توضیح دهیم تا این غذای ساده و خوشمزه را تهیه نموده و در کنار اعضای خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم
- گشنیز و جعفری: یک پیمانه
- روغن زیتون: نصف لیوان
- نمک: نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
- کاری: یک قاشق چای خوری
- آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
- سیر: یک حبه
- سینه مرغ: 250 گرم
- پیاز: یک عدد
- کدو: یک عدد
- گوجه فرنگی: یک عدد
- پنیر موزارلا: 150 گرم
فقط کافیه تا ویدیو زیر رو ملاحظه کنید و با استفاده از مواد اولیه ای که در بالا تر ذکر شد دست به کار شوید و آغاز به پخت این غذای لذیذ و در حین حال سریع کنید.
[aparat id=3S90m]
البته می تونید دستور پخت رو در چند خط بعدی هم ملاحظه کنید:
- گشنیز و یک پیمانه جعفری را ساتوری و خرد کنید.
- سبزیجاتی که خرد کردید را داخل نصف لیوان روغن زیتون بریزید.
- نصف قاشق چایخوری به آن نمک اضافه کنید.
- نصف قاشق چایخوری به آن فلفل اضافه کنید.
- یک قاشق چایخوری به آن ادویه کاری اضافه کنید و ترکیبتان را هم بزنید.
- 2 قاشق غذا خوری لیموی تازه را به سستان اضافه کنید.
- یک حبه سیر داخل سستان رنده کنید.
- یک سینه مرغ 250 گرمی را برداشته و برش های افقی روی آن بزنید.
- مرغتان را آغشته به سسی که درست کردید کنید.
- یک پیاز میانه را به صورت حلقه های نازک برش دهید.
- یک عدد کدو را به صورت حلقه های نازک برش دهید.
- یک گوجه میانه را به صورت حلقه های نازک برش دهید.
- 150 گرم پنیر موزارلا را به صورت حلقه های نازک برش دهید.
- حال برش هایی را که روغ مرغ ایجاد نموده اید با گوجه و پیاز و پنیر موزارلا و کدو پر کنید.
- فر را روی دمای 230 درجه تنظیم نموده و مرغتان را داخل آن گذاشته و بگذارید 25 تا 30 دقیقه داخل فر بپزد.
و نوش جان کنید…..
اگر دوست دارید تا بیشتر از فواید ماده اصلی این غذای لذیذ یعنی سینه مرغ مطلع شوید پیشنهاد میکنیم که به خواندن ادامه مقاله ادامه دهید.
خواص سینه مرغ
در یک نگاه، سینه مرغ بدون پوست منبع خوبی از پروتئین است و چربی کمی هم دارد. در نتیجه، یک انتخاب عالی و یک منبع پروتئین بدون چربی فوق العاده است. سینه مرغ نسبت به سایر پروتئین ها از نظر عطر و طعم کاملاً خنثی است و مزه خاصی ندارد. این امر باعث شده در بسیاری از غذاها از مرغ چینی کونگ پائو گرفته تا مرغ سرخ شده جنوب اسپانیا، آن را به روش های مختلف طبخ نمایند و طعم های متفاوتی به آن بدهند. علاوه بر این، دانستن حقایق تغذیه ای سینه مرغ می تواند برای کاهش وزن، افزایش حجم عضلات و سایر موارد سلامتی مفید باشد.
سینه مرغ سرشار از پروتئین
یک وعده 100 گرمی سینه مرغ خام و بدون پوست حاوی:
- کالری: 120 کالری
- پروتئین: 22.5 گرم
- چربی: 2.6 گرم
- کربوهیدرات: 0 گرم
این اطلاعات تغذیه ای برای سینه مرغ ساده و بدون افزودنی محاسبه شده است. در صورت استفاده از روغن، شکر یا سس، کالری کلی سینه مرغ افزایش می یابد.
منبع: اسنپ مارکت