سلول های هدف در بیماری آلزایمر باعث آشفتگی در خواب فرد می شوند

به گزارش آموزشگاه ما، نمناک/در ساقه مغزی انسان یک سلول عصبی سالم به رنگ قرمز و در سمت چپ وجود دارد و باعث می گردد که پیغام های شیمیایی آزاد شوند و در نتیجه باعث بیدار نگه داشتن فرد می شوند و در نزدیک این سلول عصبی، در سلول دیگری که به رنگ قهوه ای و در سمت راست نشان داده شده است یک پروتئینی واقع شده است که در بیماری آلزایمر به شدت آسیب دیده است.

سلول های هدف در بیماری آلزایمر باعث آشفتگی در خواب فرد می شوند

بیماری آلزایمر قسمت های فرماندهی مغز که باعث هوشیار بودن بدن فرد می گردد را تخریب می نماید و در نتیجه موجب بروز حس خواب آلودگی در فرد می گردد؛ در این بخش خبری نمناک به شرح دلایلی پرداختیم که به شما نشان دهیم چرا این بیماری باعث چنین حالتی می گردد.

آلزایمر چه تاثیری روی مغز می گذارد؟

بی خوابی و آشفتگی در خواب را نمی توان تنها نتیجه آلزایمر دانست، مسائل خوابیدن در افراد گاهی حتی ممکن است باعث ایجاد جنون گردد که معمولا آلزایمر این اتفاق را رقم می زند، پس همانطور که می بینید این بیماری می تواند به مسائل شدیدتر هم منجر گردد.

دانشمندان روی ساقه های مغزی و ساختار بالایی مغز که به آن هیپوتالاموس می گویند، مطالعه کردند.

این قسمت از سیستم عصبی نقش بسیار مهمی را در کارهایی مثل بیدار نگه داشتن فرد و توجه کردن به مسائل را انجام می دهد و وجود مشکل در ساقه مغز می تواند بزرگ ترین عامل بی خوابی در فرد باشد و دانشمندان بعلاوه پروتئینی را در مغز پیدا نموده اند که در سلول های عصبی وجود دارند که هنگام بیماری الزایمر می میرند و آسیب میبینند.

تاثیر آلزایمر بر روی خواب و مغز

سه ناحیه کوچک در هیپوتالاموس و ساقه مغزی وجود دارد که تمام این سه قسمت مسئول بیدار نگه داشتن فرد در طول روز می باشد و در بیماری الزایمر دو قسمت از این سه ناحیه به انداره 70 درصد در عملکرد خود دچار مشکل می شوند و به همین علت است که افراد در بیماری آلزایمر همواره احساس خستگی دارند، حتی اگر شب قبل به مقدار کافی خوابیده باشند.

هنگام مطالعه روی بیماری آلزایمری به هیچ وجه نمی توان چگونگی کار کردن مغز برای عملکرد مناسب خواب و پیشرفت آن را نادیده بگیریم و اگر به وسیله این راه وارد شویم و بفهمیم که آلزایمر در وهله اول چگونه به مغز حمله می نماید و باعث تخریب چه قسمت هایی می گردد، راحت تر می توانیم جلوی آسیب به آن را بگیریم.

تاثیر آلزایمر بر مغز

در نمونه مورد مطالعه روی افراد سالم و افرادی که آلزایمر دارند، این خستگی و آشفتگی در خواب به علت آسیب به دو قسمت نورونی مغز می باشد که هر دو وظیفه نگه داری اطلاعات را دارند و گاهی اوقات برخی از این نورون ها در صورت آسیب شدید خواهند مرد اما سوالی که اینجا مطرح است، این است که چرا نورون ها در آلزایمر بیش از بیماری های دیگر می میرند؟

مطالعات اخیر فقط روی افرادی اجرا شده است که در مراحل نهایی بیماری آلزایمر هستند و این مطالعات در پی یافتن این جواب است که کدام قسمت های مغز در این بیماری با چه آسیبی روبرو می شوند که در خواب فرد اختلال ایجاد می نمایند.

منبع: همگردی
انتشار: 13 آبان 1400 بروزرسانی: 13 آبان 1400 گردآورنده: maeaedu.ir شناسه مطلب: 685

به "سلول های هدف در بیماری آلزایمر باعث آشفتگی در خواب فرد می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سلول های هدف در بیماری آلزایمر باعث آشفتگی در خواب فرد می شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید